Extra voordeel

Met het Hofvijverpasse-partout geniet u niet alleen van een flinke korting op de entreeprijs van de musea, maar ontvangt u tevens kortingsbonnen voor horeca in de omgeving. De aanbiedingen kunnen wisselen.

Koffie met gebak voor €4,95

Koffie met gebak voor € 4,95 bij Bodega de Posthoorn aan het Lange Voorhout 39a, Den Haag.

Van € voor

Huur een Museumfiets met korting

Voor slechts € 25,- koopt u het passe-partout incl. 2 dagen Museumfiets. Huur hem bij DuNordRijwielen, Keizerstraat 27, Den Haag.

Met de Museumfiets fiets je niet alleen in stijl van museum naar binnenstad of naar het strand, maar krijg je ook in de meeste musea allerlei leuke voordeeltjes en kortingen. Je kunt hem eenvoudig online reserveren voor de hele dag en je kan de fiets op diverse plekken in Den Haag achterlaten, of via info@museumfiets.nl of tel. 070 355 40 60.

Van € voor

10% korting op koffie, lunch of diner

10% korting op uw gehele rekening bij restaurant Instock aan het Buitenhof 36, Den Haag.

Van € voor

Lunch en koffie/thee voor €5,95

Lunchgerecht naar keuze (broodje/wrap/salade) inclusief koffie/thee voor € 5,95 in Museumcafé Sebas.

Haags Historisch Museum, Korte Vijverberg 7 in Den Haag.

Van € voor

Gratis warme drank bij uw yoghurt

Gratis warme drank naar keuze bij aankoop van uw yoghurt bij Yoghurt Barn, Plaats 25 in Den Haag.

Van € voor

€1,50 korting op een rondvaart

Op vertoon van uw Hofvijver passe-partout ontvangt u € 1,50 korting op een reguliere rondvaart met gids van The Hague Boat (75 minuten om het centrum heen). The Hague Boat vaart van 15 April t/m 15 oktober - donderdag t/m zondag – opstapplaats is het terras van Caesar Fitness & Spa op Mauritskade 10. Kijk voor meer informatie op www.thehagueboat.com of bel 06 39 82 35 46 voor beschikbaarheid. Tickets voor deze actie zijn uitsluitend contant te koop aan boord op vertoon van de Hofvijverpassepartout.

Van €11,00 voor

€9,50

Let op:
U hoeft niet van te voren te reserveren. Meld echter wel bij uw bestelling dat u gebruik wilt maken van de aanbieding van het Hofvijver-passepartout en lever de kortingsbonnen in.