Praktische info

De Hofvijverpass geeft u toegang tot de pareltjes in het mooiste gebied van Den Haag. Op deze pagina vindt u de praktische informatie zoals de prijs, verkooppunten en geldigheid van de pas.

Gebied en bereikbaarheid

Midden in het centrum van Den Haag, aan het Binnenhof, vindt u de Hofvijver. De musea die u met het passe-partout kunt bezoeken bevinden zich allen rondom de Hofvijver.

Het centrum van Den Haag is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Den Haag Centraal is het circa 10 minuten lopen naar de Hofvijver. Ook tramlijnen 1 (halte Kneuterdijk), 15, 16, 17 (halte Buitenhof) en buslijnen 22 en 24 stoppen aan de Hofvijver. Plan uw reis via 9292ov.nl.

Prijs en verkooppunten

Het Hofvijverpasse-partout kost (per 1 januari 2017) € 16. Hiermee bezoekt u vier musea: het Haags Historisch Museum, Museum de Gevangenpoort, Museum Bredius en Galerij Prins Willem V en neemt u tevens een kijkje in het bezoekerscentrum onder de Ridderzaal. Ook ontvangt u bij de pas een leuke wandeling met achtergrondinformatie over bezienswaardigheden rondom de Hofvijver.

U koopt het passe-partout bij de deelnemende musea, ProDemos en de VVV Den Haag.

Let op: de musea hanteren verschillende openingstijden. Deze vindt u op de pagina Musea.

Geldigheid

Het passe-partout is twee dagen geldig en gaat in op de eerste dag dat u hem gebruikt. Het is dus mogelijk een blanco pas te kopen die u pas op een later moment in laat gaan. Hiermee is het ook een leuk geschenk!